werkzaamheden / montage

wat kunnen wij voor u doen

- aanleg nieuw airconditioning 

- aanleg gebruikt airconditioning
- reiniging / onderhoud /controle van installatie
- levering goede gebruikte airco's
- levering nieuwe airco's
- klimaatbeheersing

- bijvullen kouden middel 


standaard montage

LET OP: Standaard montage is .

 

Het monteren en inbedrijfstellen .

- 5 meter leiding max.

- Kunstofbalkjes voor de buiten unit .

- condenswater afvoer aansluiten op bestaande afvoer of naar buiten 

 

Wij moeten extra kosten in rekening brengen (indien nodig) .

- Het plaatsen van een dakdoorvoer .

- Betonboring .

- Het plaatsen van een wandbeugel.

- Plaatsen condens water pomp 

- Het aan leggen van een aparte/zwaardere groep (indien nodig )

 

Bij vragen kunt u altijd even contact opnemen 

 

 

 

Waarom jaarlijks onderhoud?

Airconditioning systemen hebben filters die allerlei kleine deeltjes uit de lucht halen om deze te filteren voordat hij ze weer uitblaast. U kunt begrijpen dat deze steeds voller komt te zitten met deze (stof)deeltjes. Hoe langer het duurt voordat een filter in een airco vervangen wordt, hoe minder goed deze werkt. Een ander nadelig effect van deze volle filter is dat de airconditioning ook steeds meer energie nodig is. Tijdens de onderhoudsbeurt zal een vakbekwame monteur er voor zorgen dat het filter vernieuwt wordt en de mobiele of split unit airconditioning schoongemaakt wordt. 

Onderhoudsbeurt

Tijdens de onderhoudsbeurt zal een monteur uw airco nakijken op enkele punten. Normaliter zal hij de volgende checklist nagaan bij alle airconditioning koelsystemen. Wij hebben voor het gemak een split unit airco ter voorbeeld genomen, maar dit is ook toepasbaar op mobiele systemen. Eerst zal de vakman kijken of de split unit of mobiele airco goed functioneert aan de hand van de capaciteitstesten en de lucht uitstroomtemperatuur. Vervolgens checkt hij de lekdichtheid, luchtinlaat, condenswaterafvoer, elektrische aansluiting en de systeembeveiliging. Alles hier geen problemen zijn zal het filter gereinigd of vervangen worden en krijgt de airco een antigeur behandeling. Tot slot werk hij het logboek bij zodat collega’s de volgende keer weet wat er gebeurd is. 

Voordelen van onderhoud

Nu u weet waarom jaarlijks onderhoud nodig is en wat een onderhoudsbeurt omvat willen we u nog een keer benadrukken wat de voordelen van onderhoud zijn. Het grootste voordeel is het geld wat u bespaart doordat de airco goed functioneert. De airco verbruikt minder energie, zal minder snel een reparatie nodig hebben en er zullen minder storingen zijn. Bovendien kunt u langer plezier hebben van de airconditioning omdat de levensduur behouden wordt